Brusinka je boilies, které je určeno čistě do studené vody. Konzistence je hrubší a boilies je rozpadavé, což je společně s několika speciálními atraktory klíčové pro úspěch v chladnější vodě. Protože se rychleji rozpadá, je potřeba kuličku měnit častěji, ale za tuto námahu budete odměněni skvělými úlovky. Vývoj tohoto boilies trval několik zim a poskládání všech nasbíraných dílčích poznatků jsme vytvořili něco, co považujeme za chloubu naší nabídky pro zimní sezónu. Za pravdu nám dává i mnoho krásných kaprů, kterým Brusinka zachutnala.
Rozpálená švestka v řadě Speciál je na rozdíl od řady Beton výrazně rozpustnější, díky tomu se pro ryby stane značně zajímavou během velice krátké doby. Nabízí tak mnohem širší možnosti využití a je použitelnější i v chladnějších vodách, kdy ani teplota vody kolem 10 °C není překážkou. Nenápadné aroma švestkové pálenky spolu s ostrým česnekem jsou velmi atraktivní po většinu rybářské sezóny.
Oliheň A1 je bezesporu velice agresivní zbraní v našem arzenálu boilies. Principiálně se jedná o vytuněnou verzi naší už tak velmi úspěšné nástrahy ze základní řady se stejnojmenným názvem. Na rozdíl od klasické olihně je Ajednička vyrobena tak, aby lépe odolávala drobnějším rybám, intensivněji lákala větší kapry a přinášela příslib úspěšnějšího lovu v chladnějším období roku. Každopádně efekt, který je očekáván, přinesla tato nástraha už mnohokrát v minulosti. Toto boilies jsme poprvé podrobovali testování již před několika lety. Oliheň A1 má obrovský potenciál a my věříme, že i vaše očekávání naplní v plném rozsahu.
Přírodní játra jsou pecka posledních sezón, která i po více než třech letech dokáže svou účinností překvapit prakticky při každé vycházce. Jedná se o klenot současné výroby, který můžete použít od pozdního jara až do podzimu, ideálně však při teplotách vody nad 10 °C. Základ tvoří čistě přírodní enzymaticky upravený jaterní derivát, jehož účinnost je opravdu fantastická.
Mrtvola je jakýmsi spícím golemem, který se probouzí vždy, když to nečekáme. Jedná se o boilies, který patří mezi selektivní a proto nepřináší množství záběrů, ale když už se nějaká ryba splete, je velká pravděpodobnost, že nebude tuctová. Mrtvola je naším dlouholetým originálním skvostem. Vřele ji lze doporučit v teplém období roku. Není ani výjimkou, když na mrtvolu ulovíte sumce. A to především, když rybolovu věnujete delší čas a bohatou krmnou kampaň.
Játra-Vanilka - stojí na velice podobném základu jako přírodní játra. Tato varianta ale svými vlastnostmi za svojí starší sestrou nijak nezaostává, naopak se velké úspěchy dostavují i v teplotách, které klesají pod 10°C. Neobsahuje žádná chemická dráždidla a můžeme ho tedy zařadit do skupiny tvz. přírodních boilies.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.